Ring og forhør dig om vores priser på din næste frisure på Tlf: 97871105 eller hvis du har spørgsmål til vores behandlinger.

Vi står klar til at hjælp dig!

 

 

VI TILBYDER

A Day In Heaven:

En total og unik skønhedsbehandling til dig, som ønsker en skræddersyet farve.

Oplev en verden fuld af looks designet til at fremhæve din personlige stil. Kunne du tænke dig en make-over eller en dag med forkælelse, så skal du vælge denne behandling. Herunder vil der også være en frisk dags make-up, farvning og retning af bryn og vipper. En ren wellnessdag for dig og dit hår. 

Wellbeing color:

KOMMER SNART I SALONEN
 
Til dig som er opmærksom på ingredienser, men ikke vil gå på kompromis med din farve.
Farven er uden PPD og PTD og reducerer derved risiko for allergi med den nye ME+ molekyle.
Den unikke Koleston perfect Innosense farve er 100% dækkende.

En enestående lysreflekterende farve til dig der ønsker et naturligt look:

Illumina Color giver dig en luksuøs, personlig farve, som fremhæver dit hårs naturlige skønhed. Elsker du dit hår fuld af spil og forskellige nuancer, så er denne farve lige noget for dig. 

Kreativ farve spil i håret:

Til dig der ønsker endeløse muligheder for selvudfoldelse. En kreativ verden af high fasion. Et opsigtsvækkende look til at kommunikere din personlige fashion statement. Ønsker du forskellige nuancer i dit hår med vores nye innovation Color Id, skal du vælge denne behandling.  

Sunkissed / Balayage:

Ønsker du et hår der ligner det er blevet kysset af solens stråler, eller den nye balayage teknik, så skal du vælge vores Freelight lysning. Her kan man lave en naturlig frihånds teknik, så vi kan skræddersy den til din frisure og stil. Her kan du også vælge mellem alverdens farver, selvom du har et mørkt farvet hår.   

Derma Renew Therapy - En ansigts behandling til din hovedbund:

Ligesom dit ansigt har behov for en frugtsyrebehandling, ligesådan har din hovedbund. Derma Renew Therapy behandlingen styrker håret ved at rengøre hårsækkene og hjælper med at genopbygge hovedbunden op til 34% hurtigere end ubehandlet hovedbund. Dermed er det den perfekte plejetilgang til et tykkere og kraftigere hår.
Spørg os hvis du vil vide mere om NIOXIN som kan hjælpe dig til et tykkere hår. 
Salon Woman, Bredgade 11, 7790 Thyholm. TLF: 97 87 11 05